Enter your search terms:
Top
Over mij

Agnes Adriaans

Ik ben opgeleid en gecertificeerd pedagogisch medewerker met 10 jaar ervaring. Werken met kinderen is mijn passie en ik zorg er met mijn Brabantse gezelligheid voor dat het een onvergetelijke dag wordt!

Graag kom ik uw feestje extra kleur geven. Met mijn koffer vol Schmink tover ik alle kindergezichtjes om van prinses tot piraat, van tijger tot draak! Je kan het zo gek niet bedenken, de keuze is enorm!

Weet u niet zo goed wat u moet doen voor het kinderfeestje van uw zoon of dochter? Of voor een leuk (bedrijfs)evenement? Ik denk graag met u mee voor een plan op maat.

Activiteiten
Kinderfeestje of evenement?

Huur ons in

.

Wat dacht u van Glittertattoo’s? Dit is een uitkomst voor jong en oud. We hebben stoere jongens sjablonen en ook voor de meiden natuurlijk. Het blijft maar liefst 7 dagen zitten, zelfs in de douche en na het zwembad!

Clowntje Loefie kan natuurlijk ook niet ontbreken op jullie feest! Van ballonnen vouwen tot goochelen, dit is natuurlijk ook voor alle leeftijden, van kind tot opa/oma.

We zijn een uniek bedrijf dat zich onderscheidt door haar vrolijke uitstraling en een breed scala aan diensten. We beschikken over een grote Party Tent van 3×3 meter die in overleg met u meegaat naar de locatie!

Contact

Voorbeelden

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte. De keuze is reuze! U kunt mij telefonisch bereiken op 06-55792091 of via het contactformulier. Wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Contact